Having problems with your 1991 Chevrolet S-10 Blazer ?

When I put my "91 S-10 Blazer into 4 wheel high it wont ingage.

\015 When I try to ingage into 4hi it wont ingage. The light doesn't even come on. I use it last week with no problems. I am wondering if it might be as simple as a fuse? There is no type of noise coming from my transfer case or any thing of the sort. I looked to see if I might have lost a front drive shaft, and it is there. Please help???\015 Posted / edited by AnonymousUser on : 25-10-2021

Answers :

The 4x4 uses vacuum to lock everything up (as does the heater to switch from defrost to floor to panel...) If you had said, "no, the heat works great" I would have suggested that you have the selector switch (on the T-case) looked at. But since the switch from defrost to heater took so long, I think you may have a vacuum leak...\015\012I hope this helps!
Sensor faulty on transfer case will not light up
Repair Help & Product Troubleshooting for 1991 Chevrolet S-10 Blazer

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0051 seconds