Having problems with your 2001 Chevrolet Tahoe ?

After service engine soon warning, diagnostics performed and then all o2 sensors were replaced. Service engine light came back on and diagnostics keeps saying 2 o2 sensors are bad, but they test 100%. Mechanics cannot find problem and warning back on again. The truck seems to be running fine otherwise, at 66,000 miles. The recommended 60,000 mile service was all done, including cab filter and all other filters replacement. Any suggestions would be appreciated.

Posted / edited by AnonymousUser on : 16-07-2018

Answers :

Hi
\015\012
\015\012Thanks for using FixYa. If all the o2 sensors were replaced but still the diagnostics says that 2 o2 sensors are bad then I believe they are either not placed properly or have gone bad again. You need to take it back to the service center and tell them to check it as they should do this free of charge.
\015\012
\015\012Please do accept the solution and revert for further assistance.
\015\012
\015\012Thanks
\015\012Rylee
Repair Help & Product Troubleshooting for 2001 Chevrolet Tahoe

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0068 seconds