Having problems with your 2003 Ford Taurus ?

My 2003 ford tauruse will not start. I do not

\015 My 2003 ford tauruse will not start. I do not have any spark to the plugs. replaced the coil pack. no help. I've traced the discrepancy down to the Cam Shaft Position Sensor. I only have 1 volt at the sensor when the ignition is turned on, I have the same 1 volt when i Haynes manual say there should be at least 10 volts. try to start the car. I have 12 volts at the coil pack 4 plug connector. Replaced the Cam Shaft Sensor, Crank Sensor, Coil Pack, all associated relays, read all fuses and all checked good. Even cleaned the Power Train Module. So no spark and a lack of voltage at the plug for the Cam Shaft Sensor. Is it possible that my problem is the PCM?\015\012I'd like to know what pins on the PCM go to the CMP. I'd like to read the wires for continunity or a short to ground. My HAYNES MANUAL ONLY HAS A BASIC SCHEMATIC. Thanks Keith.. [email protected]\015 Posted / edited by AnonymousUser on : 26-10-2020

Answers :

The pin locations are 21 & 22 on the plug.
\015\012I am working on a 02 Sable with the same problem,
\015\012let me know what you find out on this as I will be doing the same this weekend.
\015\012
\015\012KK
\015\012[email protected]
Repair Help & Product Troubleshooting for 2003 Ford Taurus

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0082 seconds