Having problems with your 2003 Mitsubishi Eclipse Coupe ?

Power loss I have always been able to easily reach speeds of 130 mph+ in my car until recently. I noticed the my temperature gauge was going up and down erratically so I immediately took it in to my reapair shop. After advising me that it needed a new thermostat, they replaced it, flushed my radiator, and also changed my air filter as they said it was dirty. After picking up my car i noticed that when ever i tried to accelerate quickly it wouldnt pick up like it would just prior to me tkaing it

Posted / edited by AnonymousUser on : 18-11-2019

Answers :

Sounds like induction noise, ask the repair shop to check all the air intake pipe connections(hose clips) that they had to remove to replace the thermostat.
It could be because you just had your thermostat replaced. They are usually spring loaded and because your old thermostat spring was worked in it seems like the new one istn't working. Give it a little time to be worked in if you still have a problem get the thermostat checked.
Repair Help & Product Troubleshooting for 2003 Mitsubishi Eclipse Coupe

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0092 seconds