Having problems with your 2005 Pontiac Montana SV6 ?

2005 pontiac montana SV6, last 6 months blowing the same rear drivers signal light( fishy ) so i cleaned the connection and put dielectric grease, problem solved( i thought ). recently the "service park lamps) " warning turns on with no other issues. then one day weeks later both signals (rear is also brake light) front and back stop working, however 3rd brake light still works, light in the van flashes real fast both sides. What i've tried... changing fuse #20 10a fuse(park lamps), blown- repla

Posted / edited by AnonymousUser on : 19-02-2018

Answers :

Never replace a circuit with a fuse that is stronger than what is asked for as you will then burn the wiring.i would get my hands on a wiring schematic and trace the problem with a tester.once found replace the bad wiring or relay with the right parts and you have succeded.
Check your wiring harnmess and make sure bare wire is not touch other wire this will call to flown fuse.
Repair Help & Product Troubleshooting for 2005 Pontiac Montana SV6

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0058 seconds