Having problems with your Cars & Trucks ?

Battery draining after resetting maitnance required message

\015 A few wks ago, while I was resetting the "oil maintnance required soon" message, I accidently pushed the start button twice. You're supposed to do it just once and hold it, but I must of twiched or something and let go for a split second before pressing it back down and holding it in. After that the engine would not start!\012When I pressed the start button, it would cycle in the diagnostic mode ( as it does when it first starts, but didnt). \012I finally decided to disconnect the battery for about 1/2 hr hoping that it would reset whatever I got screwed up. \012It started, but now it seems that if it is off for more than say 16-20 hrs without being driven, it needs a jump!\012It;s like there is a small load, but all the instrumments are off, the interior light is off and there is no power coming through the cigarette lighter. \012I checked the battery and that's fine!\012\012I cant figure out what happened.\012Can anyone point me in the right direction?\012\012thanks.\015 Posted / edited by AnonymousUser on : 10-12-2018

Answers :

Repair Help & Product Troubleshooting for Cars & Trucks

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0100 seconds