Having problems with your Mercury Topaz ?

I just bought a 91 Mercury Topaz GS and when i drove it home it seemed fine and ran good. I drove it to work for 2 days and it died on me. I spent about $500 and replaced the battery, starter and power steering pump. I picked it up from the garage and drove it home and when i would stop at lights it would sputter and almost stall and shake. There is barely any acceleration and if i turn the wheel too much when i am parking it shakes and stalls. My question is do you have any idea what the proble

Posted / edited by AnonymousUser on : 18-06-2018

Answers :

I don't think that the power steering pump has anything to do with this problem unless they pulled a vacuum hose off while putting it in.It could also be a sensor that's going bad.I would have The crank shaft and cam shaft sensors tested to make sure that they are properly working.My best advise is to take it to someone else and have them look at it.They will be able to tell you more definitively whether or not the problem is from your previous repairs.
Repair Help & Product Troubleshooting for Mercury Topaz

Tips for a great answer:

- Provide details, support with references or personal experience .
- If you need clarification, ask it in the comment box .
- It's 100% free, no registration required.

Suggested Questions/Answers :

Loading ...

  • Start your question with What, Why, How, When, etc. and end with a "?"
  • Be clear and specific
  • Use proper spelling and grammar
all rights reserved to the respective owners || carrestorationshop.com || Terms of Use || Contact || Privacy Policy
Load time: 0.0085 seconds